Rreth Nesh

Ekspres Tirana

 • Transport korrekt dhe i sigurt në të gjitha destinacionet tuaja brenda Shqipërisë.
 • Dergesa korrekte ne kohe
 • Pakot tuaja mberrijne ne kohe rekord tek klientet tuaj.
 • Cmime ekonomike
 • Posta jone ofron tarifa dhe paketa te personalizuara per biznesin tuaj.
 • Dergesa te sigurta
 • Sistem i sofistikuar online
 • Sistem online per te regjistruar dhe gjurmuar pakot tuaja ne kohe reale.
 • Likujdim i garantuar

AMCourier

Dërgesa për të gjithë bizneset & njerëzit që janë të interesuar për produktet e tyre.

 • Siguri të lartë të dërgesave tuaja.
 • Shpejtësi maksimale shërbimi.
 • Cmime tepër ekonomike në treg.
 • Shërbim korrekt për cdo biznes & individ.

Na Kontaktoni

Kontaktoni postën tonë për të marrë informacion më të detajuar mbi shërbimet që ne ofrojmë.

+355 69 607 0070