Shërbimet

Posta jonë ofron:

  1. Dorëzimin e pakove brenda një kohe rekord.

  2. Cmime tepër ekonomike dhe konkuruese ne treg.

  3. Siguri te plotë në të gjithë procesit të dërgesave qe nga marrja e dergeses deri tek dorezimi i saj me sukses tek destinacioni perfundimtar.

  4. Shërbim korrekt për cdo biznes & individ.

  5. Mbulim 100% te cdo skaji te shqiperise.

  6. Paketa Standarte dhe te Personalizuara per cdo biznes apo individ.